Dezinfekcijska sredstva Neodisher - Dr. WeigertDr. Weigert Systematic hygiene zajema vse elemente higienskega koncepta od analize zahtev do izvajanja in zagotavljanja kakovosti. Zavezanost z visoko zmogljivim sterilnim procesnim okoljem.

Oblikovan za povečanje moči čiščenja, zaščito vaših pacientov, osebja in okolja. Glede na vaše specifične zahteve poskrbimo za praktično naravnano izvedbo.

Higiena v medicinski tehniki – popolna predelava instrumentov

Noben drug sektor ni tako občutljiv na higienske zadeve kot medicinski sektor. In to je področje, na katerem je dr. Weigert najbolj zavezan postavljanju svetovnih standardov za vrhunsko higieno.

V sodelovanju s partnerji iz industrije so bili razviti in nenehno izpopolnjevani avtomatizirani procesi predelave medicinskih instrumentov in opreme.

Ni naključje, da je dr. Weigert že nekaj desetletij vodilni na trgu inovativnih postopkov zdravljenja in nanašanja, ki so preprosti, varni in ekonomični, hkrati pa ohranjajo materiale in s tem vrednost.

Neodisher FA

Detergent, tekoči koncentrat:

  • Brez površinsko aktivnih snovi in ​​oksidativnih dodatkov.
  • Odlična učinkovitost čiščenja in združljivost z materiali

Neodisher FA
5l, 10l, 25kg, 270kg

Avtomatsko čiščenje kirurških instrumentov, opreme za anestezijo, kirurških zamaškov in drugih medicinskih pripomočkov, kot tudi stekleničk za dojenčke v bolnišnicah in zdravstvenih ordinacijah.

Avtomatsko čiščenje laboratorijske steklene posode v medicinskih laboratorijih.

Neodisher Z

Nevtralizator, tekoči koncentrat:

  • na osnovi organskih kislin,
  • brez površinsko aktivnih snovi in ​​fosfatov.

Za nevtralizacijo prenesenih alkalijskih ostankov med avtomatsko ponovno obdelavo.

Neodisher Z
12x 1l, 5l, 10l, 240kg

Nevtralizacija alkalnih ostankov med avtomatizirano ponovno obdelava kirurških instrumentov, pripomočkov za anestezijo, posod ali čevljev in stekleničk za dojenčke kot tudi drugih medicinskih pripomočkov.

Nevtralizacijsko ali kislo predhodno čiščenje za avtomatsko čiščenje laboratorijskih steklenih posod v industrijskih, vodnih in medicinskih laboratorijih.

Neodisher N

Nevtralizator, tekoči koncentrat:

  • na osnovi fosforne kisline,
  • brez površinsko aktivnih snovi.

Za nevtralizacijo prenesenih ostankov alkalij in odstranjevanje ostankov apna ali drugih v kislini topnih ostankov med avtomatsko ponovno obdelavo.

Neodisher N
12x 1l, 5l, 12kg, 25kg, 290kg

Nevtralizacija alkalnih ostankov med avtomatskim čiščenjem kirurških instrumentov, pripomočkov za anestezijo, posod, kirurških čevlji, otroških stekleničk ter drugih medicinskih naprav.

Nevtralizacija alkalnih ostankov med avtomatskim čiščenjem laboratorijske steklene posode.

Avtomatizirano kislinsko predčiščenje oz. čiščenje laboratorijske steklene posode.

Avtomatsko kislinsko čiščenje kletk za živali.

Higiena v farmacevtski, kozmetični in živilski industriji

Naj gre za farmacevtsko in kozmetično industrijo, mlečno industrijo, industrijo pijač in živilsko industrijo – brez varnega čiščenja in razkuževanja proizvodnih poti sta visoka kakovost in trajnost prav tako malo doseženi kot skladnost z regulativnimi zahtevami in zakonskimi določili. Dr. Weigert je specialist za te naloge.

To dokazujejo številni pionirski dosežki na področju avtomatiziranega čiščenja in dezinfekcije: inovativne linije izdelkov v povezavi z najnovejšimi aplikacijskimi in procesnimi tehnologijami zagotavljajo potrebno varnost pri proizvodnji higiensko varnih izdelkov.

Neodisher LaboClean FLA

Alkalni detergent, tekoči koncentrat:

  • Brez površinsko aktivnih snovi in aktivnega klora.

Odstrani organske ostanke, posebej primerno za čiščenje živalskih kletk iz polisulfona, polikarbonata, polieterimida, polifenilsulfona ali nerjavečega jekla.
Neodisher Loboclean FLA
5l, 10l, 25kg, 280kg

Avtomatizirano čiščenje laboratorijske steklene posode v medicinskih, bioloških, mikrobioloških in kemičnih laboratorijih, vodnih laboratorijih kot tudi v laboratorijih z živili, kozmetiko, v farmacevtski industriji in drugih industrijah ter avtomatizirano čiščenje steklenic z zdravili in živalskih kletk.