Novica Avtoklavi NS

Različne vrste avtoklavov in sterilizatorjev

Različne vrste avtoklavov glede na uporabo

laboratoriji

Laboratorijski in raziskovalni avtoklavi

Napredni programiski cikli in funkcije, zasnovane za zadovoljevanje sterilizacijskih potreb mikrobiologije, biofarme, živilskih, kemičnih in drugih laboratorijev.

Biohazard

Avtoklavi za biološke nevarne snovi

Avtoklavi za biološke nevarnosti, ki izpolnjujejo zahteve glede ravni biološke varnosti (BSL) za objekte BSL3 in BSL4, vključujejo konfiguracije z dvojnimi vrati, ki zagotavljajo hermetično zaprto oviro med različnimi območji tveganja. Varno odstranjevanje vseh odpadnih voda in plinov z onesnaženega območja, varnostnih sistemov varnostnih kopij, odpravljanje nevarnosti škodljivih patogenov in drugih onesnaženih snovi.

veterina

Avtoklavi za nego živali

Avtoklavi dosegajo zahteve glede sterilizacije za laboratorijsko raziskovalno opremo, ki se uporablja pri živalih, preprečujejo navzkrižni prenos, izpostavljenost mikroorganizmom v iztrebkih in bioloških tekočinah ter feromone iz ene raziskave v drugo. Veljavnost in obnovljivost podatkov raziskav se ohranjata, hkrati pa zagotavljata varno okolje za ljudi.

Laboratorijski in raziskovalni avtoklavi

Nadpultni avtoklav

Nadpultni avtoklavi

Parni avtoklavni sterilizator z napredno tehnologijo najbolj primeren za vsakodnevno uporabo v zdravstvu. Velikosti komore od 23 do 160 litrov. Upošteva stroge mednarodne standarde glede varnosti in sterilizacije.

laboratorijski vodnodezinfekcijski sterilizatorji

Veliki laboratorijski avtoklavi

Sterilizatorji, ki zagotavljajo kakovostne ponovljive rezultate za široko paleto laboratorijskih aplikacij, vključno s: tekočinami, steklenimi pripomočki, instrumenti, poroznimi obremenitvami in drugimi laboratorijskimi predmeti. Velikosti komore od 310 do 8840 litrov in možnosti za enojna ali dvojna vrata. Vse iz 316L nerjavečega jekla. Na voljo so prilagojene rešitve, vključno z edinstvenimi velikostmi komore in naprednimi cikli sterilizacije.

veliki avtoklavi

Laboratorijski dezinfektorji

Posebnost teh avtoklavov je vsestranskost. Zato so tudi prilagojeni za raziskovalne laboratorije, saj omogočajo fleksibilnost celotnega sistema za pranje, dezinfekcijo, sušenje in potrjevanje laboratorijskih izdelkov.

Z vrha nakladalni avtoklav

Vstavljanje aplikacij z vrha aparata. Odlikuje jih napredna tehnologija za laboratorijske aplikacije. Velikosti komore od 23 do 160 litrov. Upošteva vse stroge mednarodne standarde glede varnosti in sterilizacije.